Barcelona Vida

defensa de la vida y la familia, valores, sociedades intermedias

MÓJATE X LA VIDA: DIVENDRES 24 FEBRER 19,30H CENTRE MÈDIC LES CORTS

with 3 comments


 – Qui som i què fem?

MÓJATE X LA VIDA som un grup de joves catalans sense cap altra vinculació que la defensa de la vida. Hem volgut organitzar una concentració provida a Barcelona, com es fa a altres indrets d’Espanya, pel proper Divendres 24 de Febrer a les 19:30h davant el Centre Mèdic Les Corts (C/ Nicaragua 128).

– Per què el Centre Mèdic Les Corts?

El Centre Mèdic Les Corts és una clínica que es dedica únicament a l’avortament i que ni tant sols presenta els seus balanços a Hisenda, per la qual cosa pot estar cometent irregularitats. La clínica utilitza l’avortament per succió, o mètode Karman de dilatació i aspiració, que consisteix en introduir a l’úter de la dona una aspiradora, 28 cops més fort que una d’ús domèstic, que trenca el cos del nadó i l’absorbeix juntament amb la placenta. Per poder extreure el crani se li fa explotar amb unes pinces ja que no cap pel tub. D’aquesta forma es realitzen pràcticament el 95% dels avortaments als països desenvolupats.

 – Per què hi he d’anar?

Catalunya va ser el 2010 la comunitat autònoma amb més avortaments de tot Espanya: 22.924! És a dir, cada any 22.000 nadons que encara no han nascut són assassinats brutalment a casa nostra.

Mentre la Generalitat tanca quiròfans, s’han destinat 15 milions d’euros de fons públics per fer avortaments durant els propers anys. Així mateix, només al 2010 es van destinar 3,5 milions d’euros de fons públics a practicar avortaments.

Grans líders mundials ens han cridat a la defensa del dret a la vida:

“Em sembla tant clar com el dia que l’avortament és un crim”. Mahatma Ghandi.

– “Crec que si els països rics permeten l’avortament, són els més pobres i necessiten que preguem per ells per què han legalitzat l’homicidi”. Mare Teresa de Calcuta.

– “No pot haver autèntica pau sense respecte a la vida, especialment si és innocent i indefensa, com és la dels nens que encara no han nascut”. Joan Pau II.

La llei vigent des de 2010 és una llicència per a matar ja que legalitza l’avortament lliure fins els 3 mesos i mig quan el fetus ja té tots els òrgans formats i té uns 9 centímetres. Si amb 3 mesos es fa una ecografia podríem veure la forma del nadó i escoltar el batec del seu cor. A més, la llei vigent equipara l’avortament amb qualsevol mètode anticonceptiu ja que no demana cap tipus de justificant i, fins i tot, no cal autorització paterna quan es practica a menors d’edat de 16 anys.

Davant aquesta xacra no ens podem quedar de braços creuats! MULLA’T!

 MÓJATE X LA VIDA

Viernes 24 Febrero – 19:30h

Centre Mèdic Les Corts –  C/ Nicaragua 128

Metro: L5 Entença / L3 Les Corts

Anuncios

Written by barcelonavida

febrero 24, 2012 a 1:05 pm

Publicado en Uncategorized

3 comentarios

Subscribe to comments with RSS.

 1. estaria bien que pudierair promocionar estas protestas por algun medio tipo twitter o facebook, por ejemplo, para que pueda conocerlo mas gente…es una pena que no sea mas del dominio publico estas acciones….Un abrazo

  isabel

  febrero 24, 2012 at 7:36 pm

  • Isabel: Esta asociación tiene Twitter, Facebook y un blog. Los encontrarás en google poniendo la búsqueda “mojate por la vida.” (Así, entre comillas).

   Germà Inhabilitat

   marzo 7, 2012 at 3:38 pm

 2. Realmente, solo oír la descripción de cómo se realiza un aborto resulta sobrecogedor. Y pensar que estamos ingeniando tantos métodos para que, si hemos de matar a los animales porque no queda más remedio, no sufran…

  carlos palos

  febrero 25, 2012 at 2:49 pm


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: